leuk draadmandje aangekleed met accesoires

Dit setje is samengesteld uit stoere items uit ons assortiment.

Het draadmandje gemaakt van metaal en een houten handvat. 

Daarin een A5 lijnboekje  met de tekst : "find your sparkle and write about it" op het frontje.

Dit alles is gedecoreerd met een handgemaakt linnen shabbydoek en een stoer stenen kaarsenhouder die als set verkocht worden in twee maten

Stoere set in een landelijke sfeer.

Deze houten decoplank hebben we prachtig gestyled met een stenen kruik.  Van het zelfde materiaal een halve bol met daarin een rustique kaars. Het flesje wat daar tussen staat kan ook als set van drie besteld worden voor een leuke prijs. Daar zijn de kaarsjes (per 3 aktie) in verschillende kleuren van op voorraad.

We kunnen het vintage oud zilveren fotolijstje in deze tijd niet meer wegdenken .

Je ziet een hand geblazen waxine houdertje van het merk Brynxz, waar ook de stenen items van zijn.

En dan de oorkruik met de shabby doek afgestyled.

Willen we in de kleuren bruin met goud tintjes, dan hebben we hier een leuke set voor u samen gesteld.

We beginnen met een sfeervolle look op een prachtige houten plank met verhoging.

Deze heeft een mooi formaat (55 x 35 cm) om het breed te decoreren.

Voor de plant staat een gouden glazen trechtervaasje om in elk jaargetijde een leuke bloem/tak in te zetten.Deze word vergezeld met een papegaai op stok die zijn pootjes lekker verwarm aan het gezellige waxine houdertje. Rechts op het plateau hebben we flesjes in een warme teint. En om geen kringen te krijgen op je mooie tafel hebben we er prachtige onderzetters bijgelegd met een opdruk van een hert of een bok en wederom dit alles afgestyled met de handgemaakte shabbydoek.

Deze prachtige decoratie word je gewoon blij van! We decoreren het op een houten blad, wat je natuurlijk als basis blad kan beschouwen. Daarop hebben we een oudzilveren look fotolijstje naast twee sfeervolle houten kandelaars . Natuurlijk naast massieve producten, plaatsen we vaak andere materialen zoals deze glazen ribbel fles en het bloemvaasje. Deze sluiten we af met onze beroemde brocante fles met zinken opzetstuk die is afgestyled met de handgemaakte linnen shabbydoek

 

Prachtige zacht groene decoratie schaal in een heerlijke frisse lente kleur. Clusteren is van deze tijd en dat betekent veel artikelen samen brengen op een plateau of schaal. We hebben  verschillende glaasjes in de schaal gelegd , waar dan een  kaarsje in kan voor de sfeer. Ook zie je een kralen ketting van hout   en een beetje verscholen maar zeker mooi aanwezig is het stoeren touw!

CONTACT

J. Compagne

Doornheegde 21

7943 JR Meppel

Tel:: +31 6 15290008

Email: info@compagnebyliving.nl

NL 71 INGB 0007 8665 09

KVK : 04074922

BTW nr. NL001579420B61