Voorwaarden

 

Algemene voorwaarden

Dit zijn de Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden van Compagne by Living  en zijn toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten aangegaan door Compagne by Living en haar klanten via de website van Compagne by Living.

 

De prijzen

Gedurende de in het aanbod vermelde geldigheidsduur worden de prijzen van de aangeboden producten en/of diensten niet verhoogd, behoudens prijswijzigingen als gevolg van veranderingen in btw-tarieven. 

De in het aanbod van producten of diensten genoemde prijzen zijn inclusief btw. 

Alle prijzen zijn onder voorbehoud van druk – en zetfouten. Voor de gevolgen van druk – en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Bij druk – en zetfouten is de ondernemer niet verplicht het product volgens de foutieve prijs te leveren. 

 

Het aanbod:

Het aanbod op de website is zo lang de voorraad strekt, Compagne by Living communiceert met u indien een besteld product niet voorradig is, de beschikbaarheid in de webshop wordt dagelijks bijgewerkt. 

Het aanbod is vrijblijvend, wij zullen ons aanbod regelmatig aanpassen en voorzien van nieuwe leuke producten.

De producten zijn zo volledig mogelijk omschreven en voorzien van foto’s. We maken gebruik van afbeeldingen  die een waarheidsgetrouwe weergave geven.  

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren op de foto`s. Compagne by Living kan niet aansprakelijk worden gesteld voor bovengenoemde afwijkingen.

 

Mocht u vragen over producten hebben, dan horen wij dat graag,  onze contact gegevens staan op de website.

 

Betaling
Betalingen van aankopen kunnen gedaan worden via:

  • Ideal
  • PayPal
  • Vooruitbetaling door overboeking op bankrekening NL71INGB0007866509
  • . J. Compagne   o.v.v het ordernummer
  • Na overleg betaling bij afhalen

----------------------

 

Verzendkosten

Alle artikelen worden verzonden volgens de Post NL geldende tarieven.

Voor bestellingen boven de € 75,00 worden geen bezorgkosten berekend.

In de bevestigingsmail staan de verzendkosten vermeld.

Reclamaties moeten binnen twee dagen na ontvangst gemeld worden. Dit kan per mail of telefonisch. Wij zullen altijd vragen naar foto’s van beschadigde producten.

---------------------

Levering
Compagne by Living zal uiterlijk binnen 5 werkdagen na het ontvangen van de betaling de aankopen versturen mits de artikelen op voorraad zijn. Compagne by Living stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele vertraging tijdens het transport van de goederen. De artikelen kunnen ook op afspraak worden opgehaald.

-----------------

Annulering
De klant heeft de mogelijkheid om een bestelling te annuleren. Dit kan via e-mail, binnen 7 werkdagen na bestelling. Wanneer Compagne by Living binnen 7 werkdagen geen betaling heeft ontvangen vervalt de reservering tot kopen.

 

Voorwaarden voor retourneren van aankopen in de webwinkel
Artikelen gekocht via de webwinkel van Compagne by Living kunnen geretourneerd worden tot veertien dagen na de dag waarop je de artikelen geleverd hebt gekregen.

 

De klant dient Compagne by Living  binnen veertien dagen per e-mail te informeren over de retourzending. Wij bevestigt vervolgens de retourzending, waarna de klant de artikelen kan retourneren.

De artikelen mogen niet beschadigd of gebruikt zijn, deugdelijk verpakt en voldoende gefrankeerd.

 De verzendkosten zijn voor rekening van de klant.

 

De artikelen moeten binnen veertien dagen na levering naar Compagne by Living worden teruggestuurd. Indien het teruggestuurde artikel aan deze voorwaarden voldoet, worden ze binnen zeven dagen door Compagne by Living gecrediteerd.

 

De verzendkosten voor retournering zijn altijd voor rekening van de klant.

 

Compagne by Living
Doornheegde 21
7943JR Meppel

info@compagnebyliving.nl
Tel. 0615290008