Retourneren, klachten en garantie

Retourneren:

 

Voorwaarden voor retourneren van aankopen in de webwinkel:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor het retoursturen van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@compagnebyliving.nl.

 

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Indien het teruggestuurde artikel aan deze voorwaarden voldoet, worden ze binnen 7 dagen door Compagne by Living gecrediteerd. Let op: voor de terugbetaling dient het  rekeningnummer gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarmee de betaling  is gedaan.

 

Hiermee willen wij  voor u en compagnebyliving eventuele fraude bij de terugbetalingen voorkomen.

Het risico bij een retourzendingen zijn voor de koper. Compagne by Living is niet aansprakelijk voor beschadigde of zoek geraakte artikelen. Ons advies is om altijd een track en trace bon  te vragen en deze goed te bewaren.

 

Klachten en garantie:

 

We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar Info@compagnebyliving.nl

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

Het retour adres is :

Compagne by Living

Doornheedge 21

7943JR Meppel

compagnebyliving

NL 71 INGB 0007 8665 09

KVK : 04074922

BTW nr. NL001579420B61