Retourneren

Retourneren:

 

Voorwaarden voor retourneren van aankopen in de webwinkel:


Artikelen gekocht via de webwinkel van Compagne by Living kunnen geretourneerd worden tot veertien dagen na de dag waarop je de artikelen geleverd hebt gekregen. Met uitzondering van speciale bestellingen die niet standaard in ons assortiment zitten en sale artikelen.

 

De klant dient Compagne by Living dus binnen veertien dagen per e-mail  info@compagnebyliving.nl te informeren over de retourzending.

 

Compagne by Living bevestigt vervolgens de retourzending, waarna de klant de artikelen kan retourneren.

 

De artikelen mogen niet beschadigd of gebruikt zijn, deugdelijk verpakt en voldoende gefrankeerd. De verzendkosten zijn voor rekening van de klant.

 

Indien het teruggestuurde artikel aan deze voorwaarden voldoet, worden ze binnen 7 dagen door Compagne by Living gecrediteerd. Let op: voor de terugbetaling dient het  rekeningnummer gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarmee de betaling  is gedaan.

 

Hiermee willen wij  voor u en compagnebyliving eventuele fraude bij de terugbetalingen voorkomen.

Het risico bij een retourzendingen zijn voor de koper. Compagne by Living is niet aansprakelijk voor beschadigde of zoek geraakte artikelen. Ons advies is om altijd een track en trace bon  te vragen en deze goed te bewaren.

 

Het retour adres is :

Compagne by Living

Doornheedge 21

7943JR Meppel

compagnebyliving